torsdag 17 mars 2011

Nära Beslut om Sandro och Goran


Träningslägret är avslutat. Nu ska AIK fatta beslut om provspelarna Goran Slavkovski och Sandro ska få något kontraktsförslag. "Vi ska prata ihop oss nu under helgen och komma fram till något", säger sportchefen Jens Andersson till eurosport.se.
För två månader sedan påbörjade Goran Slavkovski sitt provspel med AIK. Han har sedan dess själv gjort klart vad det är han hoppas få ut av sin tid med Solna-klubben.

- Jag hoppas på ett kontrakt här såklart. Det hade varit skönt. Du hör ju publiken. Det är hur skönt som helst att spela i den är klubben, sa han till eurosport.se för nästan en månad sedan.

Då trodde han att ett beslut var nära, men fortfarande har AIK alltså inte bestämt sig för om han ska satsa på varken honom eller brassen Sandro som har varit i AIK i ungefär en månad. Men nu är det nära.

- Vi kommer att snacka ihop oss under helgen och komma fram till något. Men ännu finns det inga beslut, säger sportchefen Jens Andersson.

Eftersom han själv aldrig hade tid att åka ner till Turkiet där laget varit på träningsläger så har diskussionen med tränarna dröjt.

- Det är inga beslut man vill ta över telefon.

Om det bara blir kontrakt med en spelare, eller rent utav ingen, känner du att ni har luckor att fylla då?

- Vi har i dagsläget 21 utespelare kontrakterade och det är vi ganska så nöjda med. Så vi känner ingen panik på något sätt.

AIK har inför säsongen släppt spelare som Antonio Flavio och Goran Ljuboljevic. Allt för att spara pengar och ekonomin är fortfarande i allra högsta grad något som Jens Andersson måste ta hänsyn till.

- Vi kan inte ha en för stor trupp. Ekonomin är väldigt viktig för oss och det gäller generellt och har inte bara med de här spelarna att göra, säger han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar