lördag 16 april 2011

Markus Svensson ansluter

AIK har värvat målvakten Markus Svensson. Smålänningen Svensson spelade senast i Malmö Redhawks och ansluter till truppen när laget samlas nästa vecka. Kontraktet sträcker sig över ett år. – Markus är en ung målvakt med en stor utvecklingspotenial. Under ledning av vår målvaktstränare Stefan Persson ska vi göra Fasth och Svensson till Elitseriens starkaste målvaktspa, säger sportchefen Anders Gozzi till AIKhockey.se.

Markus Svensson har vaktat Malmös mål i tre säsonger och där stött på AIK ett antal gånger. Det senaste året slutatde målvakten med en räddningsprocent 90,7. Nu har 26-åringen skrivit på ett ettårskontrakt med AIK och ansluter när truppen samlas i nästa vecka.
– Markus är en ung målvakt med en stor utvecklingspotenial. Hans främsta egenskap är vinnarinstinkten. Under ledning av vår målvaktstränare Stefan Persson ska vi göra Fasth och Svensson till Elitseriens starkaste målvaktspar. Det ska bli väldigt spännande att följa utvecklingen för Markus i AIK, säger sportchefen Anders Gozzi om värvningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar