måndag 20 juni 2011

AIK intresserad av Lundspelare

Allsvenska AIK uppges rycka i Lunds BK:s talangfulle bolltrollare Norrla Amiri. Det är ingenting som förvånar tränaren Jonas Eidevall. "Han håller den nivån", säger han till eurosport.se.

20-årige Norrla Amiri har gjort stor succé i Lunds BK i division ett den här säsongen. Tre mål har det blivit hittills och hans insatser har fått flera klubbar att intressera sig.

En av dessa uppges vara allsvenska AIK, vars tränare Andreas Alm fanns på plats i mötet med division fyra-laget Furulund.

- Han har varit fantastisk för oss så det förvånar mig inte. Jag vet inte mer än någon annan om AIK:s intresse men de är inte den enda klubben, säger Eidevall till eurosport.se.

Håller han allsvensk nivå tycker du?
- Han kan absolut spela högre upp men vi vill ju ha honom kvar såklart. Vi har höga ambitioner och vill behålla våra bästa spelare. Norrla är en stor anledning till att vi ligger så högt upp i tabellen som vi gör.

Lund huserar för närvarande på andra plats i division ett södra, före bland annat Örgryte IS. Närmast väntar Husqvarna FF, men då är inte Amiri med.

- Han är avstängd efter sitt tredje gula kort, säger Eidevall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar