fredag 14 januari 2011

Per Karlsson uttagen av Hamrén

Ivo Pekalski och Johan Dahlin tackade nej i går.

Nu har AIK:s Per Karlsson kallats in som ersättare till landslagets januariturné sedan även Joel Ekstrand lämnat återbud.

På lördag samlas landslaget nere i Kapstaden för att spela två träningslandskamper under den årliga januariturnén. Men det blir ett landslag utan en av svensk fotbolls mest lovande talanger.

Slutförhandlar med Udinese
20-årige Ivo Pekalski var given i truppen efter genombrottet och kanonsäsongen i SM-guldvinnande Malmö FF men mittfältaren tvingades i går tacka nej till spel på grund av en skada.

– Jag har tyvärr lämnat återbud. Lårskadan jag fick i höstas är inte återställd så det är därför jag tackar nej, meddelade Ivo på onsdagseftermiddagen.

Även MFF-målvakten Johan Dahlin tvingades tacka nej på grund av skador och ersattes av BP:s Kristoffer Nordfeldt.

I dag kom även det slutgiltiga beskedet att Joel Ekstrand inte följer med. Helsingborgs försvarare är i slutförhandlingar med italienska Udinese och ersätts av AIK:s Per Karlsson.

Tappat fyra spelare
Därmed har Erik Hamrén tappat fyra spelare sedan truppen togs ut i december.

Denni Avdic försvann i och med proffsflytten till Werder Bremen (Rasmus Jönsson ersatte). Sedan tidigare har det även stått klart att ingen spelare från varken FC Köpenhamn eller Rosenborg får ledigt för landslagsturnén.

Hamrén har inte meddelat om någon ersättare för Pekalski kommer att kallas in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar