torsdag 17 mars 2011

Man City utslaget efter Balotellis utvisning

Manchester City är utslagna ur Europa League. De lyckades inte vända 0-2-underläget mot Dynamo Kiev hemma på City of Manchester Stadium. Mario Balotelli visades ut i den första halvleken och strax därefter gjorde Alexander Kolarov ledningsmålet. Närmare än så kom inte City och matchen slutade 1-0.
Mario Balotelli hade ingen lyckad afton på City of Manchester Stadium mot Dynamo Kiev i Europa League. Efter bara någon minuts spel missade han helt öppet mål, när han drog bollen över. Dryga halvtimmen in tycktes han sedan släcka Citys hopp om att vända 0-2-underläge från det första mötet, när han visades ut sedan han stämplat Goran Popov.

Men ett litet hopp tändes bara minuter efter Balotellis uttåg, när Alexander Kolarov tog vara på en frispark, som han borrade in under Olexander Shavkovskiy i Dynamo-målet.

Men närmare än så kom aldrig Manchester City ett 2-0-mål. I en stökig match där det delades ut hela åtta gula kort och ett rött lyckades City komma riktigt nära det andra målet de behövde för att ta matchen vidare till en förlängning.

Dynamo Kiev marscherar därmed vidare i Europa League, där kvartsfinal nu väntar.