onsdag 11 maj 2011

Möllersten och Stanley fortsätter

AIK har fått positiva besked från backklipplan och dubble svenske mästaren Jon Möllersten, liksom den finurlige skarpskytten Patrik Stanley, fostrad i "Ackers" och elitutvecklad i Järfälla IBK. Båda spelarna har lämnat klartecken till en fortsatt satsning i AIK.

- Jons erfarenhet och rutin är viktig för oss. Han stämmer in på det vi behöver för stabilitet bland våra backar, menar Erik Bjerlestam, Sportchef i AIK.

Patrik Stanley har haft två tuffa år i AIK, men är nu beredd att satsa igen.

- Såväl vi som Patrik känner att vi inte fått ut vad vi hoppats på av samarbetet. Patrik hade frågetecken för eventuellt jobb utomlands, men när han nu blev kvar i stan är han också kvar hos oss, säger Bjerlestam.

Dessutom plockar AIK tillbaka Joacim Ulvhag från Hässelby SK. Ulvhag debiterade i AIK redan före 17-årsdagen. Nu tillhör han A-truppen igen.

- "Jocke" är ett exempel på vad som krävs för att lyckas med en elitsatsning. Han har inte den bästa tekniken av alla som finns på Solna Gymnasium. Men han har en inställning och ett engagemang som smittar av sig på omgivningen, avslutar Erik Bjerlestam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar