måndag 28 juni 2010

Admir Catovic från Väsby till AIK

AIK är överens med FC Väsby United om en omedelbar transfer av Admir Catovic. Forwarden Catovic, som tillhört AIK tidigare, har sedan förra hösten spelat för Väsby United med syftet att utvecklas till AIK-spelare. Under måndagen skrev Admir ett treårsavtal med AIK.

- Admir har spetsegenskaper som gör honom intressant, hans första tillslag och förmåga att dribbla skulle vi få betala dyrt för om vi inte utbildat honom själva, säger AIK:s sportchef Jens Andersson.

- Det har varit mitt mål med spelet i Väsby att få kontrakt med AIK, nu har jag fått det och att få ta nästa steg i karriären för klubben i hjärtat känns jätteroligt, säger Admir Catovic.

22-årige Catovic spelade 2005-06 fyra tävlingsmatcher för AIK, två i Superettan samt två i Svenska cupen, och svarade för ett mål i hemmamatchen mot Västra Frölunda IF (3-0).

Gällande transfers ut från AIK har samtliga i Sportledningen d v s Alex Miller, Jens Andersson och Björn Wesström varit beslutsfattare. Gällande transfers in har Jens Andersson och Björn Wesström varit ansvariga för scouting och förhandling då Alex Miller varit för kort tid i AIK och Sverige för att ha en bild av de spelare som rekryterats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar