måndag 28 juni 2010

Goran Ljubojević klar för AIK

AIK är överens med NK Zagreb om en omedelbar transfer av forwarden Goran Ljubojević. 27-årige Ljubojević har under en längre tid varit i träning med AIK och under söndagskvällen nådde klubbarna och spelaren en överenskommelse för 1,5 år framåt.

- Goran har potential att både med sina egenskaper och sin personlighet tillföra AIK kompetens, säger AIK:s sportchef Jens Andersson.

- Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben under de veckor som jag varit här och jag ser fram emot att bidra med mina egenskaper för att vända det läge som klubben är i inför höststarten, säger Goran Ljubojević.

Ljubojević spelade bägge träningsmatcherna under AIK:s läger i Tjeckien och i segermatchen (3-1) mot FC Hradec Králové svarade han för ett 1-0-målet.

Gällande transfers ut från AIK har samtliga i Sportledningen d v s Alex Miller, Jens Andersson och Björn Wesström varit beslutsfattare. Gällande transfers in har Jens Andersson och Björn Wesström varit ansvariga för scouting och förhandling då Alex Miller varit för kort tid i AIK och Sverige för att ha en bild av de spelare som rekryterats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar