måndag 11 april 2011

Trio förlänger

Trion Oscar och Victor Ahlström samt Fredrik Svensson har förlängt sina kontrakt med ytterligare ett år i AIK. – Det känns naturligtvis jättebra. AIK har varit vårt förstahandsval hela tiden, säger scar Ahlström till AIKhockey.se.

Tvillingarna Ahlström har överraskat många den här säsongen. Nu förlänger de kontrakten med AIK. Sportchefen Anders Gozzi och bröderna har kommit överrens om ett ettårs-kontrakt. Oscar gjorde under säsongen 21 poäng, tätt följd av brorsan Victor med 20 poäng.
– Det känns naturligtvis jättebra. AIK har varit vårt förstahandsval hela tiden. Nu tar vi sikte på en ny och spännande säsong, säger Oscar Ahlström.

Hur ser ni på AIK:s prestation under säsongen?
Victor: – Med lite distans till semifinalen känns det ändå som vi gjort det ganska bra. Det var inte många som trodde på oss, men det är en fantastisk grupp som hela tiden jobbat hårt och målmedvetet. Att vara bland landets fyra bästa känns väldigt bra.

Vad vill ni personligen förbättra till nästa säsong?
Oscar: –Vi ska jobba med skridskoåkningen på de lite längre sträckorna. Det funkar när vi är i zon men behöver bli lite snabbare på rakorna. Så vi kommer jobba hårt med bland annat mycket spänstträning när försäsongen drar igång.

Du, Oscar, har jobbat hårt med att särskilja dig från brosan under säsongen med en massa stygn i ansikte?
– Haha, ja det blir ju så när man jobbar hårt och borrar ner skallen. Victor åker ju bara omkring med handväskan.

Fredrik Svensson kom sent in i truppen. Han anslöt i december och har med sin storlek firat stora triumfer. Kontraktet sträcker sig över ett år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar